Kategorier
Meta

Advarsel: Køb ikke denne bog!

Sidste sommer annoncerede jeg min lærebog i dansk fonetik og lydskrift, Ny dansk fonetik, og allerede inden bogen er et år gammel, er jeg nødt til at sige: Køb ikke min bog!

Den kommer nemlig i en ny og endnu bedre udgave til efteråret :)

Første udgave af NDF skrev og udgav jeg mere eller mindre på egen hånd med en release first, patch later-tankegang; jeg var nødt til at smide alle mine løse noter i et samlet værk, så man kunne se og bedømme det hele i sammenhæng.

Jeg blev ret hurtigt kontaktet af et forlag med lang erfaring i at udgive bøger om sprog, som var meget interesseret at udgive en ny og mere gennemarbejdet udgave af bogen. Nu er vi efterhånden ved at være så langt fremme i processen at jeg kan tillade mig at annoncere næste udgave.

Næste udgave bliver finpudset i forhold til en masse småfejl og stilistiske smuttere, og så bliver der formentlig tilføjet et par kapitler og afsnit som ikke nåede at komme med i første udgave.

Vær med til at forme fremtidens danske fonetikbog

NDF er skrevet af mig, men den er i høj grad formet af input fra studerende, kolleger og andre fonetikinteresserede, bl.a. mange følgere af schwa.dk og udtaleordbog.dk.

Hvis der er noget i NDF som du synes er dårligt forklaret, noget der kan gribes an på en bedre måde, eller noget der helt mangler, så er jeg meget lydhør over for forslag til forbedringer.

Så kom endelig og sig din mening om hvordan fremtidens fonetikbog skal være. Du kan sige din mening på Discord eller facebook eller du kan sende mig en mail. Jeg lover ikke at alle forslag når at komme med i anden udgave, men måske kommer det med i tredje :)